Jeroen Meus kookte de voorbije weken zijn kerstspecial in het sfeervolle restaurant Villa les Camélias in Oostende. Ben je benieuwd hoe het er aan toe ging? Hier kan je een kijkje achter de schermen nemen.

Heb jij nog inspiratie nodig voor de kerstdis of voor het diner op oudejaarsavond? Wellicht is het ‘Nationale kerstdiner’ dan een smakelijke optie. Jeroen Meus kookt het voor jou in onderstaande filmpjes. We zetten de recepten even op een rijtje.

Kersthapjes en aperitief

Mosselkroketjes met salsa en klassieke mosselsaus

Garnalenbisque

Kalfsgebraad met jagerssaus, amandelkroketten en witloofsalade

Javanais met ganache van chocolade

Wij inspireren je dan weer graag met het ideale kerstcadeau: Dagelijkse Kost. Koken met gezond verstand, het onovertroffen boek van Jeroen Meus, waarmee koken elke dag een feest is.

Fijne feesten en laat het smaken!

 

 

Lees méér van WPG