‘Het mooiste dat Tom Lanoye ooit schreef’ is nu eindelijk verfilmd: Sprakeloos. Speciaal voor jou en je moeder bestel je het boek nu in actiepakket met duoticket voor de exclusieve avant-première van de film. Die vindt plaats op zondag 12 maart om 14.30 uur in Kinepolis Antwerpen, in het bijzijn van Tom Lanoye, regisseur Hilde Van Mieghem en de cast.

Na een beroerte raakt een amateur-actrice en schrijversmoeder haar spraakvermogen kwijt. Langzaam en onherroepelijk takelt ze af, steeds minder in staat om te communiceren met wie haar lief is. Daarover schrijvend maakt Tom Lanoye een meervoudige balans op. Van zijn kleurrijke jeugd in een volkswijk, van zijn worsteling met de liefde, van zijn rol als schrijver, van zijn conflicten met de kleine moederdiva, van de strijd die zij manmoedig voert en waarin ze reddeloos en redeloos ten onder gaat – en van de blijvende woede en pijn die dat oplevert.

‘Het boek van zijn leven.’ – Humo

Sprakeloos ligt volledig in de lijn van Lanoyes autobiografische klassieker Kartonnen dozen. Was Kartonnen dozen een monument voor de jeugdliefde van de auteur, Sprakeloos is een aangrijpende ode aan zijn moeder.

Speciaal voor jou en je moeder én enkel online te bestellen: actiepakket met boek + duoticket voor de exclusieve avant-première van Sprakeloos op zondag 12 maart om 14.30 uur in Kinepolis Antwerpen, in het bijzijn van Tom Lanoye en de cast. Bestel je boek en duoticket hier via Standaard Boekhandel.

Lees méér van WPG