Over WPG

VeerWPG Uitgevers is een onafhankelijke groep van multimediale bedrijven in Nederland en België, gericht op het rendabel uitgeven en exploiteren van relevante, kwalitatief hoogstaande producten en diensten die schoonheid en inzicht verschaffen.

Tot de kernactiviteiten van WPG Uitgevers (Weekbladpers Groep) behoren het uitgeven van boeken voor de algemene markt door de uitgeefhuizen De Bezige Bij en WPG Uitgevers België, het uitgeven van tijdschriften (onder meer Vrij Nederland, Psychologie Magazine, J/M, Happinez, De Liefde, Runner's World en Voetbal International) en het uitgeven van leermiddelen voor het primair onderwijs door Zwijsen.

De uitgeefactiviteiten van WPG Uitgevers richten zich op de markten van: Educatie, Boeken en Tijdschriften

WPG Uitgevers België is onderdeel van WPG Uitgevers en geeft onderdak aan uitgeverij Manteau, De Bezige Bij Antwerpen en Standaard Uitgeverij.

U vindt bij onze uitgeverijen verhalen die u doen nadenken, u ontroeren, u laten lachen. Verhalen die u met een andere blik naar de wereld rondom u doen kijken en vooral zin geven om het leven zo intens mogelijk te leven. Jong en oud, gevestigde waarden, maar ook nieuw talent krijgen hier alle kansen. Onze stripverhalen zijn er voor jong en oud met de fantastische reeksen als Suske en Wiske, de Kiekeboes, F.C. De Kampioenen, Urbanus, De Rode Ridder en vele andere.

WPG Uitgevers België is ook een van de grootste importeurs in het Nederlandse taalgebied met de uitgeverijen: De Bezige Bij – Leopold – Nieuw Amsterdam – Ploegsma –  Prometheus/Bert Bakker – Querido Kind – Unieboek/Het Spectrum en Zwijsen.