Koen Crucke is naast begenadigd zanger sinds jaar en dag de bekendste kapper van Vlaanderen en Nederland. Weinigen weten dat hij ook in het echte leven kapper was. Hij kan er wel een boek over schrijven en doet dat nu ook: op zijn typisch hartelijke en tegelijk speelse manier tekent hij de bijzonderste ontboezemingen uit de kappersstoel op in Verhalen uit het kapsalon.

Koen Crucke begon als jong broekie met een stagecontract in het Genste kapsalon van zijn peter.

‘Toen ik als veertienjarige van school wilde, vond mijn moeder dat ik toch een diploma moest halen, dus stuurde zij mij naar de kappersschool. Ik kon toen niet vermoeden dat ik mijn leven lang kapper zou blijven: eerst als vaste hulp in diverse salons, later werd ik de beroemde Alberto van Samson.’

Het belang van een goeie kapper is niet te onderschatten, weet de Gentse zanger en musicalster. Als kapper mocht hij tal van verhalen én geheimen opvangen.

‘De kapper, da’s je luisterend oor, je psycholoog, je biechtvader en je steun en toeverlaat. Aan hem vertel je de mooiste, lelijkste, meest dramatische, hilarische en ontroerende episodes van je leven.’

Je wil emoties, het leven van alledag, de pijn en het geluk van het zijn? Je wil een streepje erotiek en verboden geluk? Koen Crucke brengt het allemaal in Verhalen uit het kapsalon.

Koen Crucke vertelt er enthousiast en uitgebreid over bij Van Gils & Gasten. Hier kan je het volledige fragment bekijken!

Maar misschien heb jij wel je eigen ‘verhaal uit het kapsalon’? Laat ons weten wat het meest hilarische/ontroerende/spannende/emotionele was wat je ooit meemaakte bij je kapper en wie weet win jij een exemplaar van dit ontroerend eerlijke boek van Koen Crucke.

Doe gauw mee, onze wedstrijd loopt nog tot en met 15 oktober 2017.

Lees méér van WPG