De Indiase schrijfster Arundhati Roy komt haar nieuwe boek Het ministerie van Opperst Geluk  persoonlijk voorstellen op donderdag 15 juni in het Kaaitheater. Ze gaat in gesprek met VRT-journaliste Annelies Beck. Wij mogen vijf duotickets weggeven.

Arundhati Roy werd alom geprezen om haar bestseller De god van kleine dingen en sleepte hiermee de Man Booker Prize in de wacht. Na dit succes zette ze zich in als politiek activiste en legde zich toe op het schrijven van non-fictie, o.a. over sociale en economische ongelijkheid.

Deze week verschijnt haar tweede romanHet ministerie van opperst geluk. In dit boek neemt Roy je mee op een intieme reis door het Indiase continent, van Old Dehli naar Kashmir en verder. Het is een intens en origineel verhaal dat tegelijkertijd een liefdesgeschiedenis en provocatie is.

Op donderdag 15 juni stelt Roy haar nieuwe roman voor in het Kaaitheater in Brussel tijdens een interview met Annelies Beck. Wil jij kans maken op een van de vijf gratis duotickets? Doe dan snel mee met onderstaande wedstrijd! Let op: de wedstrijd loopt maar tot dinsdagavond 13 juni.

Houd overigens ook onze Facebookpagina in de gaten in verband met nieuws rond dit evenement.

Lees méér van WPG